Un bărbat se dă cu cremă pe tălpi, ca să nu-l audă nevasta când vine de la băut

S-au dus vremurile când cremele erau doar pentru doamne şi domnişoare! Un studiu realizat recent de Institutul pentru Creme şi Alifii “Sergiu Cantacuzino” arată că mii de bărbaţi le folosesc zilnic, mulţi dintre ei fără să devină nişte metrosexuali obsedaţi de cosmetice.

Printre poveştile de succes se numără şi a lui Decebal Popescu, tânăr inginer din Capitală. “Într-o zi, soţia mea mi-a luat cadou o cutie de NIVEA Men Crème”, povesteşte bărbatul. “Iniţial am fost reticent – atunci când nu aştepta să vină americanii, străbunicul spunea mereu că doar femeile se dau cu cremă.”

“Totuşi, ca să n-o jignesc pe consoartă, am început s-o folosesc. Intră repede în piele, îmi face mâinile fine… Şi am descoperit o şmecherie care mi-a schimbat viaţa!”, adaugă Popescu.

Cu greu, inginerul a acceptat să ne dezvăluie trucul său: ori de câte ori se lungeşte cu băieţii la bere, se descalţă când ajunge acasă şi se unge cu cremă pe picioare. “Sunt ca o pisică! Am tălpile atât de moi, că nu mă aude nimeni umblând prin casă, nici măcar parchetul nu scârţâie. A doua zi îi spun soţiei că am fost cuminte şi am ajuns acasă la 10 seara. Când mă întreabă vecinii cum de n-am mai dormit pe preş de 3 săptămâni, le spun că am o unealtă secretă…”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 octombrie 2015 11:21
Citește mai mult despre: barbati bere casnicie crema noapte talpi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult