Un bărbat se laudă că n-a folosit niciodată scuze în faţa nevestei ca să iasă la bere

Tupeu inimaginabil! Un bărbat căsătorit din Bucureşti se laudă că, deşi iese aproape zilnic la bere, nu a inventat niciodată o scuză pentru nevastă ca să fie lăsat la bere. „Ies când vreau eu, stau cât vreau şi niciodată nu am dat explicaţii acasă. Nevasta n-a comentat niciodată nimic”, este declaraţia cu care bucureşteanul a uimit pe toată lumea.

Specialiştii spun însă că un asemenea scenariu este imposibil. „Mai degrabă apare leacul pentru cancer decât o nevastă atât de înţelegătoare. Prin constituţia ei, femeia e obligată să ia atitudine de fiecare dată când soţul ei iese la bere. O femeie care îşi lasă bărbatul să iasă la bere de câte ori vrea el este la fel de posibilă ca un cerc pătrat”, spun specialiştii.

Versiunea bucureşteanului este vehement contestată şi de feministe, care spun că imaginea femeilor are mult de suferit de pe urma afirmaţiilor acestuia. „În momentul în care ar prinde ideea că un bărbat căsătorit poate ieşi la bere când vrea el, atunci femeia va deveni insignifiantă din punct de vedere social”, se plâng feministele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 septembrie 2012 14:09

Alte articole

Vezi mai mult