Pentru că în mod cert nu e el mai prost decât liberalii, un bărbat a decis să-și asume și el răspunderea pe buget. Doar că a decis să fie mult mai responsabil decât foștii parteneri ai pesediștilor, așa că și-a asumat răspunderea doar pentru bugetul familiei, nu pentru cel național.

barbati_la_bere.jpg ”Am decis să tai din bugetul pentru cadourile copiilor și să aloc acei bani pentru băut”, a anunțat trimfător bărbatul. ”De asemenea, o să mai tai de la banii de vacanță, de la cadoul de ziua soacrei și din banii pentru fondul clasei, bani pe care îi voi folosi tot pentru băut, doar că nu diseară, ci mai încolo.”

Vitejia bărbatului a avut, inevitabil, și niște limite. ”Nu am tăiat nimic din bugetul soției pentru shopping la mall, ba chiar l-am crescut cu 8%”, a recunoscut sfios bărbatul. ”Și nici de abonamentul la sală al soției nu m-am atins, că nu vreau să arunce cu gantere după mine prin casă.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 19.12.2019 17:27 Monden

National Cinematografic