Pentru că în mod cert nu e el mai prost decât liberalii, un bărbat a decis să-și asume și el răspunderea pe buget. Doar că a decis să fie mult mai responsabil decât foștii parteneri ai pesediștilor, așa că și-a asumat răspunderea doar pentru bugetul familiei, nu pentru cel național.

barbati_la_bere.jpg ”Am decis să tai din bugetul pentru cadourile copiilor și să aloc acei bani pentru băut”, a anunțat trimfător bărbatul. ”De asemenea, o să mai tai de la banii de vacanță, de la cadoul de ziua soacrei și din banii pentru fondul clasei, bani pe care îi voi folosi tot pentru băut, doar că nu diseară, ci mai încolo.”

Vitejia bărbatului a avut, inevitabil, și niște limite. ”Nu am tăiat nimic din bugetul soției pentru shopping la mall, ba chiar l-am crescut cu 8%”, a recunoscut sfios bărbatul. ”Și nici de abonamentul la sală al soției nu m-am atins, că nu vreau să arunce cu gantere după mine prin casă.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 19.12.2019 20:27 Monden

National Cinematografic