Un bărbat şi-a convins soţia că Ziua Bărbatului ţine, de fapt, toată luna mai

Deşi a trecut mai bine de o săptămână de la Ziua Bărbatului, un bucureştean continuă să sărbătorească cu bere la terasă în fiecare seară. El a reuşit să-şi convingă soţia că, de fapt, sărbătoarea bărbaţilor ţine o lună, nu o zi, cum avea ea impresia.

“Nu, iubi, ai înţeles greşit, Ziua Bărbatului este doar o expresie, aşa zicem noi, băieţii. Sărbătoarea ţine, de fapt, o întreagă lună. Exact cum luna martie este luna cadourilor pentru voi, iubitele noastre, în mai se sărbătoreşte luna bărbaţilor. Am propus deja această hotărâre pentru următoarea ediţie a Cărţii Galbene a OBR Bergenbier. Astfel, nimeni nu va putea ignora această lună în viitor”, şi-a convins bucureşteanul soţia.

Uimitorul şi, totodată, fericitul său caz a atras atenţia Organizaţiei Bărbaţilor din România (OBR Bergenbier), fiind deja propus pentru funcţia de preşedinte de onoare al organizaţiei. În plus, după încheierea lunii mai, bucureşteanul are programat un turneu prin ţară, în cadrul căruia va încerca să-i înveţe pe bărbaţi diverse trucuri prin care pot petrece mai mult timp cu prietenii la bere.

Articol recomandat de Organizaţia Bărbaţilor din România – OBR Bergenbier

14 mai 2012 13:05
Citește mai mult despre: bere ziua barbatului

Alte articole

Vezi mai mult