Un bărbat și-a deschis târg de Crăciun în baie, ca să-și împiedice nevasta să mai stea acolo cu orele

Organizarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei, ca să-i împiedice pe bucureșteni să mai protesteze acolo împotriva corupților din PSD și ALDE, l-a inspirat pe un român căsătorit. Acesta a decis să organizeze și el un târg de Crăciun, doar că la el în baie, pentru a-și împiedica astfel nevasta să mai stea acolo cu orele ca să se machieze.

”Păi țoapa aia de Firea a dat aprobare pentru un târg de Crăciun într-un spațiu spre care nu există treceri de pietoni, deci ca să ajungi acolo ar trebui să faci slalom printre mașini. Dacă ea poate, pot și eu. Am pus în baie o măsuță cu niște kitsch-uri, un casetofon cu muzică populară și am scris cu carioaca pe o foaie «Târg de Crăciun». Azi l-am deschis și-l țin până la sfârșitul anului”, a anunțat ingeniosul bărbat.

El spune că, de acum încolo, nevasta nu mai are voie înăuntru. ”Legea spune că nu pot avea loc două evenimente diferite în același loc și în același timp, deci nu se poate și târg de Crăciun, și machiere nevastă”, explică bărbatul. ”Voi avea voie la baie doar eu, că eu sunt organizator și expozant al târgului, dar nevasta sub nici o formă. Să se descurce cum mă descurc și eu când ține ea baia ocupată cu orele.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 noiembrie 2017 13:03
Citește mai mult despre: Craciun machiat targ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult