Un bărbat şi-a supt burta atât de tare, încât i s-a mutat la spate

Un bărbat a reuşit o performanţă demnă de Cartea Recordurilor, într-o încercare temerară de a-şi ascunde burta proeminentă. Vrând să impresioneze o femeie care trecea pe lângă terasa unde se afla, acesta şi-a supt dintr-o dată burta. A dat, însă, dovadă de exces de zel, burta mutându-i-se cu totul la spate.

“Eram la o terasă cu nişte tovarăşi, ne etalam burţile pe masă şi ne lăudam fiecare cu numărul de ani de când nu ne-am mai văzut penisurile. Când, pe trotuar a trecut o bunăciune, şi normal c-am vrut s-o impresionez. Cum nu eram la volan s-o claxonez, mi-am supt burta, să-i arăt ce suplu sunt. Când am coborât privirea, dispăruse. Abia când m-am rezemat şi am simţit ceva moale la spinare mi-am dat seama ce s-a întâmplat”, spune Robert Acrişor.

Acesta s-a programat deja la doctor pentru a-şi remedia problema. “Medicii mi-au spus să încerc acelaşi lucru, adică să-mi sug burta de la spate, dar n-a mers, că n-am aceeaşi forţă în muşchii spinării. Aşa că au găsit altă soluţie: îmi vor tăia burta de la spinare şi mi-o vor coase la loc în faţă, ca să pot să-mi reiau viaţa normală”, a mai declarat acesta.


Times New Roman revine pe ecrane. Din 19 octombrie, ne vedem în fiecare duminică la ora 19.00 pe Prima TV!

Scris de Luchian
15 octombrie 2014 14:10
Citește mai mult despre: anatomie burta

Alte articole

Vezi mai mult