Un bărbat și-a uitat crema acasă și e nevoit să bea bere la umbră toată ziua

Ghinion teribil pentru un bărbat plecat cu familia la mare. Dintr-o gravă neatenție, acesta și-a uitat acasă crema de protecție solară, astfel că sejurul lui se anunță cât se poate de anost: în timp ce soția și copiii vor sta pe plajă, la soare, bietul de el va fi țintuit pe o terasă, unde va sta la umbră și va bea bere TNR.

„Nu se întâmplă nimic pe terasa asta. În afară de a sta și a bea bere efectiv nu am ce să fac, probabil o să mă plictisesc teribil. N-au nici sucuri, n-au nici mâncare, numai bere, zici că e o terasă blestemată“, își plânge singur de milă bărbatul. „Dar așa-mi trebui dacă mi-am uitat crema de plajă acasă, să-mi fie învățătură de minte!“

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, soția bărbatului vrea să-l pedepsească exemplar pentru neatenția lui. „Am înțeles că terasa aia la care stă are program non stop, așa că mă gândesc să nu-l primesc seara în camera de hotel, să-l oblig să-și petreacă nopțile pe terasă. Mai ales că nu e primul an când îș uită crema de plajă acasă“, a spus, cu o privire diabolică, soția năpăstuitului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 iulie 2021 14:03
Citește mai mult despre: bere plaja terasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult