Un beţiv din Viscri e noul rege al Angliei după ce l-a băgat sub masă pe Charles

Vizita la Viscri i-a fost fatală regelui Charles. Un moment de rătăcire l-a făcut să accepte să meargă la birt cu bețivul satului, unde bietul Charles nu a avut nicio șansă. Vajnicul bețiv din Viscri a avut nevoie doar de trei ore, în care s-au alternat berile cu țuica, ca să-l bage sub masă pe regele Angliei.

Ceea ce Charles nu știa, sau poate doar uitase, este că un decret din perioada medievală stabilea că oricine îl bagă sub masă pe regele Angliei devine automat rege în locul lui. Acum aproape 1.000 de ani nimeni nu se gândea că Anglia ar putea avea vreodată un rege care nu ține la băutură, cu atât mai puțin că un rege ar putea ajunge la masă cu un simplu țăran.

Doar că decretul regal este încă în vigoare și o încălcare a lui ar putea duce la dispariția completă a regalității din Anglia, așa că în fața unei astfel de situații decizia luată a fost ca bețivul satului din Viscri să fie făcut rege al Angliei. O singură întrebare a avut bețivul de pus înainte să accepte tronul Angliei: „Am voie să beau dacă ajung rege?”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
7 iunie 2023 07:15
Citește mai mult despre: betiv regele charles Viscri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult