Un bloc plin de corporatiști care lucrează de acasă a deschis cantină la parter

Poți să scoți corporatistul din corporație, dar nu poți să scoți corporatismul din corporatist. Asta au demonstrat mai mulți corporatiști care locuiesc în Berceni, care spun că dacă lucrezi de acasă nu înseamnă că nu trebuie să te simți ca la corporație.

”Eu am încercat să-mi conserv cât mai bine stilul de viață, așa că de fiecare dată când făceam o pauză luam liftul și coboram în fața blocului ca să fumez”, povestește Patrick Popescu. ”Și cu timpul am remarcat că nu sunt singurul: în blocul meu erau mulți alți corporatiști de Pipera care coborau în fața blocului la o țigară.”

Un bărbat care locuia la parterul blocului a sesizat imediat potențialul situației și a deschis o cantină în apartamentul său. ”La început veneau doar corporatiștii din bloc, vreo 10-12 persoane zilnic, dar acum am ajuns pe peste 100 de clienți zilnic, că e plin de corporatiști nostalgici și-n blocurile din jur”, a povestit ingeniosul întreprinzător.

”Și nici măcar nu mă agit să fac mâncarea bună, că vreau să fie cât mai apropiată de cea care se vinde în cantinele de corporatiști din Pipera”, a detaliat întreprinzătorul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
23 octombrie 2020 12:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult