Un boschetar a fost confundat cu un jurat de la Chefi la Cuțite și obligat să gătească

A fost scandal aseară la un eveniment monden într-un local de fiţe din nordul Capitalei! Marcel, un homeless care intrase din greşeală în restaurant în căutare de chiştoace de ţigări, a fost confundat cu unul dintre noii juraţi al emisiunii Chefi la Cuţite şi pus să facă o demonstraţie culinară pentru a-i impresiona pe oaspeţi.

Abia o oră mai târziu, când adevăratul bucătar a intrat pe poartă şi le-a arătat portarilor buletinul de identitate, organizatorii şi-au dat seama de încurcătură.

„Era o cumetrie din asta de fiţe, ştiţi, cu mâncare din asta pricopsită, şampanie scumpă. Trebuia să gătească unul care cică e în juriu la emisiunea aia cu chefi”, spune Geani, şef de sală. „Înainte era simplu. Dacă era lăţos, năsos sau anost, ştiai că e lăţosu’, năsosu’ sau anostu’ de la emisiune, îi luai paltonul, îi aminteai să se spele pe mâini şi îl trimiteai la gătit. Da’ acuma, când n-are nimeni cea mai vagă idee cum arată ăia? A intrat, s-a dus în bucătărie… Am presupus şi eu.”

„Culmea e că Marcel n-a gătit rău. Adică, după ce ai mâncat de la Scărlătescu… Serios, homarul flambat cu ridiche de lună a fost super suculent, iar ficăţeii de ciocârlie au fost corecţi, chiar dacă mergea puţin mai multă nucşoară în piureul de topinambur”, spune Nicu, portar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 aprilie 2024 17:00
Citește mai mult despre: chefi la cutite

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult