Un boschetar adormit pe un loc de parcare s-a trezit cu cozorocul ridicat la șapcă

Cruzimea românilor pare că nu mai are margini! Ilie, un cetăţean de condiţie modestă din cartierul bucureştean Berceni, a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a adormit pe un loc de parcare plătit.

În loc să-l întrebe dacă e în regulă sau să-i dea ceva de pomană, titularul autorizaţiei de parcare i-a ridicat cozorocul de la şapcă şi i-a lipit pe palton un abţibild cu „Ai parcat ca un bou”.

„Asta spune multe despre cât de abrutizaţi suntem ca naţie, în acest context socio-economic nefericit. Cu siguranţă şi eu port o parte din vină, deoarece am avut cutezanţa de a dormi pe asfalt fără să verific în aplicaţia mobilă a Primăriei dacă spaţiul respectiv e supus regimului parcărilor rezidenţiale. Cu toate acestea, nu consideraţi că proprietarul parcării putea să mă claxoneze? M-aş fi dat la o parte negreşit. Dacă îmi deteriora cozorocul?”, a bâiguit Ilie, încă pătruns de aburii alcoolului. „Acu’ cum dracu dau jos abţibildul ăsta?”

„Cetăţeanul nu a procedat corect. Ar fi trebuit să sune la Poliţia Locală, care ar fi venit să-l ridice pe Ilie cu macaraua”, a precizat un angajat al primăriei de sector.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
11 noiembrie 2020 02:11

Alte articole

Vezi mai mult