Un urs șugubăț îi face viața complicată unui brașovean din cartierul Răcădău. De mai bine de o săptămână, de când brașoveanul a împodobit bradul, ursul îi tot intră pe geam și îi răstoarnă bradul. Deși a încercat să cadă la pace cu ursul, deocamdată asta nu s-a întâmplat.

urs_brad_rasturnat.jpg ”Încep să cred că ursul are ceva personal cu mine”, spune brașoveanul. ”I-am lăsat mâncare lângă brad, la început mai puțină, dar apoi chiar și o oală întreagă de sarmale, dar degeaba. Ursul nici nu s-a atins de mâncare, doar a răsturnat bradul și-a plecat înapoi în pădure. Fie a pierdut vreun pariu cu alți urși, fie e un troll.”

Victima spune că nu-l deranjează atât de tare să ridice bradul și să aranjeze globurile la loc, dar s-a săturat să tot dea cu aspiratorul după acele care cad de fiecare dată din brad. ”Astea nu-s sărbători, să dai zilnic cu aspiratorul prin casă”, s-a plâns brașoveanul. ”Nu m-ar mira să aflu că ursul e pus de nevastă să răstoarne bradul, drept pedeapsă că m-am oferit să dau cu aspiratorul doar de sărbători, nu și în restul anului.”

Scris de Calin | Thursday, 27.12.2018 12:10 Monden

National Cinematografic