Un urs șugubăț îi face viața complicată unui brașovean din cartierul Răcădău. De mai bine de o săptămână, de când brașoveanul a împodobit bradul, ursul îi tot intră pe geam și îi răstoarnă bradul. Deși a încercat să cadă la pace cu ursul, deocamdată asta nu s-a întâmplat.

urs_brad_rasturnat.jpg ”Încep să cred că ursul are ceva personal cu mine”, spune brașoveanul. ”I-am lăsat mâncare lângă brad, la început mai puțină, dar apoi chiar și o oală întreagă de sarmale, dar degeaba. Ursul nici nu s-a atins de mâncare, doar a răsturnat bradul și-a plecat înapoi în pădure. Fie a pierdut vreun pariu cu alți urși, fie e un troll.”

Victima spune că nu-l deranjează atât de tare să ridice bradul și să aranjeze globurile la loc, dar s-a săturat să tot dea cu aspiratorul după acele care cad de fiecare dată din brad. ”Astea nu-s sărbători, să dai zilnic cu aspiratorul prin casă”, s-a plâns brașoveanul. ”Nu m-ar mira să aflu că ursul e pus de nevastă să răstoarne bradul, drept pedeapsă că m-am oferit să dau cu aspiratorul doar de sărbători, nu și în restul anului.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 27.12.2018 13:10 Monden

National Cinematografic