Un bucureştean a ratat vacanţa de 1 Mai: a dormit 4 zile pentru că nu l-a trezit nici o bormaşină!

Planurile lui Valentin Zăbavă din Berceni de-a petrece din plin weekend-ul prelungit au fost date peste cap în doar câteva secunde de inconştienţă. Tânărul nu şi-a pus nici un ceas să sune vineri dimineaţă, obişnuit de ani buni să se trezească la oră fixă mulţumită eforturilor colective ale mai multor vecini punctuali, posesori de bormaşini performante. Neatent, Vali n-a luat însă în calcul că şi vecinii săi sunt oameni, deci merită şi ei, măcar de 1 Mai, o pauză garantată chiar de statul român.

„Pffaaai!… şi-aveam totul pregătit: grătarul ferchezuit încă de când a dat căldura, carnea tocată frumos învelită în pagini de Click!, 2 tera de supermanele. Ba-mi lustruisem şi şlapii cu cremă neagră, de luceau la 5 străzi distanţă. Urma să petrec 3 zile de distracţie pe balcon, cu mici, bere şi muzică bună. Nu ştiu ce-a fost cu mine, probabil emoţiile la gândul petrecerii, treaba e c-am uitat că de 1 Mai vecinii îşi dau interdicţie până şi la bormaşini”, spune cu năduf nefericitul bucureştean.

Neşansa a făcut ca în zorii zilei de vineri toţi vecinii să se mute la iarbă verde, cufundând blocul într-o linişte mormântală şi pe Valentin Zăbavă într-un somn profund. Mai mult, fiind mahmuri şi evitând sunetele stridente, vecinii nu s-au atins nici luni de bormaşini, astfel că Vali s-a trezit abia azi dimineaţă. Norocul i-a venit de la nea Titel de deasupra: „Am văzut eu vineri că nu-i mişcare la Vali, da’ cum el lucrează la stat, mi-am zis c-o fi plecat în vacanţa de 1 Mai încă din martie. Azi însă m-am îngrijorat, aşa că la 6:20 m-am apucat să-mi pun vreo nouă aplice în hol şi-aşa am reuşit să-l salvez din ghearele somnului”, concluzionează inimosul vecin.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Harald
5 mai 2015 16:05

Alte articole

Vezi mai mult