Un bucureştean a renunţat la mersul pe jos, că i se pare prea scump

Breaking! A apărut ceva mai ieftin decât mersul pe jos! Un bucureştean susţine că nu merită uzura pantofilor, spălatul hainelor, călcatul, detergentul, aşa că a renunţat să meargă pe jos şi foloseşte o aplicaţie de mobilitate urbană.

“Dacă mergi pe jos te trage curentul, faci gâlci, trebuie să iei pastile. Dacă eşti fumător, bagi 2-3 ţigări la o plimbare. Asta înseamnă bani. Ştiţi cum se zice: time is money”, explică Marian Coltea, din Berceni.

“Din punctul A în punctul B faci mult mai puţin cu Free Now, care e gratis dacă îţi faci selfie şi postezi pe Instagram. E chiar simplu. Descarci aplicaţia, comanzi maşina, faci selfie, postezi selfie-ul pe story sau feed, le dai tag şi aia a fost”, spune Marian.

Alţii care au auzit de campania Free Now au încercat să plătească întreţinerea cu selfieuri, dar administratorul i-a refuzat, cu hashtag #nicetry. Evident, satisfacţia cea mai mare e că în sfârşit le poţi răspunde celor care te întreabă: “Dar ce câştigi cu toate selfiurile astea?” Cum ce câştigi? Curse gratis cu Free Now!

20 decembrie 2019 11:12
Citește mai mult despre: Selfie

Alte articole

Vezi mai mult