Un bucureştean care plăteşte cu 5 lei mai puţin la întreţinere e bănuit de vecini că ar fi mason

“E mason! Mason sau reptilian. Încă nu ne-am hotărât.” Asta spun vecinii despre un locatar al blocului Ţ4 din Balta Albă, căruia – în mod misterios – îi vine întreţinerea cu 5 lei mai puţin decât socoteşte toată lumea din bloc că ar trebui.

Potrivit tabelului afişat la avizier, cei cinci lei reprezintă un metru cub de apă rece. “Vlăduţ Popescu pur şi simplu nu stă prea mult pe acasă”, încearcă administratorul „să se scoată”, zâmbind complice.

“Apă rece? Mă laşi? E mână în mână cu şeful de scară, care e francmason de gradul 33, ne dăm seama după căciulă. Ăştia se ajută între ei. Îşi oferă unul altuia tot felul de facilităţi, ca să controleze lumea. Ehei, păi dacă plăteam eu cu 5 lei mai puţin în fiecare lună… într-un an de zile aveam… nu ştiu, vreo 70 de lei”, oftează un vecin, încrezător că va reuşi cândva să-i alunge pe masoni şi Bilderbergi din bloc prin rugăciune.

“Ah, şi cum se face că pe partea lui de bloc e soare dimineaţa şi răcoare după-amiaza, când noi, de pe partea cealaltă, murim de căldură? Suspect, nu credeţi?”, adaugă un alt locatar adept al teoriilor conspiraţioniste, hotărât şi el să desluşească misterul masonilor din bloc.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
3 septembrie 2014 11:22
Citește mai mult despre: administrator conspiratie masonerie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult