Un bucureștean întors de la munte s-a trezit cu un urs în troller

Credeați că urșii care caută în tomberoane sunt îndrăzneți? Ei bine, asta nu e nimic. Un urs din Făgăraș s-a furișat în trollerul unui bucureștean și a călătorit până în apartamentul acestuia, fără să fie depistat.

Giani T., turistul în cauză, are încă vie în memorie întâmplarea petrecută ieri. “Mi s-a părut mie că trollerul e cam greu, dar am zis că e de la suvenirurile cumpărate de iubita mea, cum ar fi ceasul cu cuc, oalele din ceramică pictate manual, magneții de frigider, frigiderul. Când am ajuns acasă, iubita mea a deschis trollerul și a țipat de bucurie, crezând că am surprins-o cu un pluș imens și realist. Eu nu știam despre ce e vorba, și abia când i-a smuls mâna dreaptă mi-am dat seama că ceva nu e tocmai în regulă”, povestește bărbatul.

Cu toată groaza, bucureșteanul a păstrat animalul. “M-am atașat de el, mai ales cât timp iubita mea a stat în spital să-și coasă mâna la loc. Nu mai e nevoie să duc gunoiul, că îl mănâncă el, nu mai trebuie să încui ușa noaptea, că n-are niciun hoț curaj să intre, și în plus mă duc la muncă pe spinarea lui, ca să evit aglomerația”, spune Giani T.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
7 septembrie 2020 08:09
Citește mai mult despre: urs

Alte articole

Vezi mai mult