Un bucureștean întors de la munte s-a trezit cu un urs în troller

Credeați că urșii care caută în tomberoane sunt îndrăzneți? Ei bine, asta nu e nimic. Un urs din Făgăraș s-a furișat în trollerul unui bucureștean și a călătorit până în apartamentul acestuia, fără să fie depistat.

Giani T., turistul în cauză, are încă vie în memorie întâmplarea petrecută ieri. “Mi s-a părut mie că trollerul e cam greu, dar am zis că e de la suvenirurile cumpărate de iubita mea, cum ar fi ceasul cu cuc, oalele din ceramică pictate manual, magneții de frigider, frigiderul. Când am ajuns acasă, iubita mea a deschis trollerul și a țipat de bucurie, crezând că am surprins-o cu un pluș imens și realist. Eu nu știam despre ce e vorba, și abia când i-a smuls mâna dreaptă mi-am dat seama că ceva nu e tocmai în regulă”, povestește bărbatul.

Cu toată groaza, bucureșteanul a păstrat animalul. “M-am atașat de el, mai ales cât timp iubita mea a stat în spital să-și coasă mâna la loc. Nu mai e nevoie să duc gunoiul, că îl mănâncă el, nu mai trebuie să încui ușa noaptea, că n-are niciun hoț curaj să intre, și în plus mă duc la muncă pe spinarea lui, ca să evit aglomerația”, spune Giani T.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
7 septembrie 2020 08:09

Alte articole

Vezi mai mult