Un bucureștean se laudă că n-a primit nici un SMS cu urări penibile de Anul Nou

Un bucureștean care a preferat să nu-și dezvăluie identitatea susține, nici mai mult, nici mai puțin, că n-a primit nici un SMS cu urări penibile în noaptea de Revelion. Evenimentul este cu atât mai greu de explicat cu cât el susține că a primit zeci de SMS-uri de Anul Nou.

Norocul lui i-a iritat la culme pe prietenii alături de care și-a petrecut Revelionul. ”Nu mi se pare corect! Eu am primit SMS-ul cu «Îți doresc atâtea clipe fericite câți fulgi de nea într-o iarnă ca în basme» de patru ori, pe cel cu «Anul 2012 este ca o carte cu 366 pagini albe ce așteaptă să fie scrise cu noua ta poveste și să o colorezi de emoţii» de vreo șase ori, plus o grămadă de alte SMS-uri penibile, și el nimic!”, s-a iritat unul din amicii bucureșteanului.

Acesta a mai spus că îi va trimite personal un SMS cu urări penibile la următorul Revelion. ”Tocmai pentru că acum a scăpat, pentru la anu’ i-am pregătit unul din cele mai penibile SMS-uri: «Fie ca inima ta caldă să topească zăpezile iernii, iar sloiurile de gheață să se transforme în lacrimi cristaline de fericire, alinând prin lumină și dragoste sufletele cuprinse de melancolia sărbătorilor de iarnă». O să i-l trimit de pe zeci de telefoane, ca să vadă și el cum e să primești urări penibile”, a promis acesta.

Fără nici o legătură cu românul care se laudă că n-a primit nici un SMS penibil în noaptea de Revelion, cercetătorii TNR au făcut o descoperire absolut epocală: autorul acestor SMS-uri este Fuego. Mai exact, sunt SMS-urile pe care Fuego le scrie an de an pentru măicuța sa, ca s-o convingă să-i împodobească bradul.

Scris de Calin
1 ianuarie 2012 15:01

Alte articole

Vezi mai mult