Un câine poliţist este acuzat că a hărţuit sexual câteva subalterne la Centrul Chinologic Sibiu

Inspectorii MAI efectuează în prezent o investigaţie la Centrul Chinologic Sibiu, unde se pare că un câine poliţist ar fi hărţuit sexual mai multe subalterne.

„Avem indicii că locotenentul canin Max ar fi ameninţat subalterne că dacă nu-i acceptă favorurile sexuale nu vor avea şanse de promovare în Poliţie”, susţine Decebal Popescu, şeful comisiei MAI care investighează scandalul sexual de la Sibiu.

În prezent inspectorii MAI discută cu subalternele lui Max, pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

Potrivit inspectorilor, una din căţelele poliţiste ar fi însărcinată în urma unui viol comis asupra ei de locotenentul canin Max.

Investigaţia de la Sibiu a fost declanşată după ce una din căţele a reclamat presiunile constante la care a fost supusă e la angajarea în centrul chinologic şi mai ales avansurile libidinoase ale locotenentului canin.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 ianuarie 2013 18:01

Alte articole

Vezi mai mult