Un câine vegan scăpat din lesă a muşcat un om de castravete

Din ce în ce mai mulţi oameni îşi trec câinii pe o dietă vegană, transformându-i în pericole publice, cel puţin pentru cine umblă pe stradă cu legume la vedere. Chiar în această dimineaţă, un câine vegan scăpat din lesă şi-a înfipt colţii în castravetele unui bărbat de 42 de ani.

Bărbatul a rămas fără tzatziki, salată asortată, murături sau ce voia să facă cu castravetele şi ameninţă proprietarul animalului că îl va da în judecată.

„A fost groaznic. Veneam de la piaţă, de unde procurasem un castravete fabio de 25-30 cm cu scopul de a-l consuma odată ajuns acasă”, explică Jean Cărcăluţ, victima atacului. „Când să intru în bloc, văd fiara cum rupe lesa, goneşte spre mine şi îşi înfige colţii în castravetele meu, de n-a rămas din el decât codiţa. Cât pe-aci să cad din picioare şi să turtesc şi roşiile!”

Pe de altă parte, cetăţenii cărora le place să se plimbe prin parc cu fleici de mânzat în borsetă spun că lor chiar le convine trendul ăsta cu câinii vegani şi speră să nu fie doar o fiţă trecătoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
20 aprilie 2021 18:00
Citește mai mult despre: caini castravete vegani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult