Jose Maria Armando Curpean a avut parte de o surpriză neplăcută din partea rudelor pe care le-a vizitat cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Deși a depus eforturi importante să uite limba română, că nu mai vrea să se asocieze cu săracii din care s-a tras, rudele sale au învățat spaniolă și au putut astfel să-i ceară bani și produse, cum e datina. 

Mexico-family-of-5-outside-home.jpg

”Como decirlo, esta gente pobre me atrapó. Ni siquiera sabía lo que dice el asado de papa rumano en rumano y rápidamente me llevaron "no me des 100 euros". ¿Cómo conozco a estos cabrones que son el euro?”, a declarat românul surprins de performanța rudelor și dezamăgit că a avut proasta idee să le ia televizor. 

„Este tacaño finge que no sabe de qué estamos hablando. Elimine el dinero, que en Facebook lea cuánto dinero es y cómo orinar oro en cada intersección”, spun și verișorii săi rămași în țară care au învățat spaniola în doar câteva luni. „Oricum nu scapă ăsta, că acum ne-am furat și noi Netflix de la un vecin și sunt telenovele în orice limbă europeană, și poți să faci și binging”, a explicat Săndel Cortés Curpean, o rudă a victimei. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 30.04.2019 15:01 Monden

National Cinematografic