Un căpşunar a uitat româna degeaba! Toate rudele lui au învăţat să ceară bani în spaniolă

Jose Maria Armando Curpean a avut parte de o surpriză neplăcută din partea rudelor pe care le-a vizitat cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Deși a depus eforturi importante să uite limba română, că nu mai vrea să se asocieze cu săracii din care s-a tras, rudele sale au învățat spaniolă și au putut astfel să-i ceară bani și produse, cum e datina.

”Como decirlo, esta gente pobre me atrapó. Ni siquiera sabía lo que dice el asado de papa rumano en rumano y rápidamente me llevaron „no me des 100 euros”. ¿Cómo conozco a estos cabrones que son el euro?”, a declarat românul surprins de performanța rudelor și dezamăgit că a avut proasta idee să le ia televizor.

„Este tacaño finge que no sabe de qué estamos hablando. Elimine el dinero, que en Facebook lea cuánto dinero es y cómo orinar oro en cada intersección”, spun și verișorii săi rămași în țară care au învățat spaniola în doar câteva luni. „Oricum nu scapă ăsta, că acum ne-am furat și noi Netflix de la un vecin și sunt telenovele în orice limbă europeană, și poți să faci și binging”, a explicat Săndel Cortés Curpean, o rudă a victimei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

30 aprilie 2019 13:01
Citește mai mult despre: spania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult