Ca de obicei, cele mai ciudate cazuri ajung la ANPC Olt! Leontin Petre, un gospodar de 42 de ani din Caracal, a depus o plângere împotriva unui magazin din localitate care i-a vândut o cameră de supraveghere puturoasă.

După spusele bărbatului, aparatul "vede infractorul, dar nu se oboseşte să latre", fiind mult mai puţin eficient chiar şi decât Lăbuş, fostul câine al caracaleanului.

camera_nu_latra.jpg
"M-am săturat să-mi tot fure vecinii găinile şi bidoanele cu zaibăr din beci. La insistenţele familiei, am decis să-mi iau şi eu o cameră d-asta de supraveghere. Mă gândeam că scap ieftin, camerei nu-i trebuie coteţ, nici oase sau ciorbă", explică Petre.

"Draci! Pe cât de economică, pe atât de inutilă. De când am luat-o m-au călcat hoţii de trei ori. Camera i-a văzut, sunt convins, dar n-a zis nimic. Ce cameră e asta care nu latră? Ori e leneşă, ori e mână-n mână cu bandiţii ăştia", se plânge gospodarul, hotărât să-şi ia banii înapoi pe dispozitivul îndărătnic.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 23.01.2018 12:23 Monden

National Cinematografic