Prostia lovește din nou la Caracal. Un cetățean al celebrului oraș e dat dispărut într-o pădure, unde s-a dus să caute un brad împodobit, ca să-l taie și să-l aducă acasă de Crăciun. Caracaleanul a văzut un astfel de brad la o rudă din Capitală și, fiind prost, a crezut că așa se procedează.caracalean_pom_craciun.jpg

Pompierii din Caracal au început acțiunea de salvare a caracaleanului, dând foc pădurii din trei părți, ca să-l facă să iasă, acțiunea fiind considerată drept genială în localitate. Autoritățile îndeamnă populația să nu-l imite pe caracalean, pentru că e un prost și toată lumea știe că pădurea în care s-a dus el e de fagi, nu de brazi, și că dacă vrei brazi împodobiți ar trebui să te duci mai la nord, spre Vâlcea.

Mai mulți prieteni ai caracaleanului spun însă că pompierii au greșit și au pornit să-l caute cu o căruță, dar au dispărut și ei. Se crede că, fiind plină cu caracaleni, cel mai probabil s-a răsturnat pe undeva.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Sunday, 18.12.2016 10:31 Monden

National Cinematografic