Prostia lovește din nou la Caracal. Un cetățean al celebrului oraș e dat dispărut într-o pădure, unde s-a dus să caute un brad împodobit, ca să-l taie și să-l aducă acasă de Crăciun. Caracaleanul a văzut un astfel de brad la o rudă din Capitală și, fiind prost, a crezut că așa se procedează.caracalean_pom_craciun.jpg

Pompierii din Caracal au început acțiunea de salvare a caracaleanului, dând foc pădurii din trei părți, ca să-l facă să iasă, acțiunea fiind considerată drept genială în localitate. Autoritățile îndeamnă populația să nu-l imite pe caracalean, pentru că e un prost și toată lumea știe că pădurea în care s-a dus el e de fagi, nu de brazi, și că dacă vrei brazi împodobiți ar trebui să te duci mai la nord, spre Vâlcea.

Mai mulți prieteni ai caracaleanului spun însă că pompierii au greșit și au pornit să-l caute cu o căruță, dar au dispărut și ei. Se crede că, fiind plină cu caracaleni, cel mai probabil s-a răsturnat pe undeva.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Sunday, 18.12.2016 07:31 Monden

National Cinematografic