Un caracalean caută de 3 zile un brad gata împodobit în pădure

Prostia lovește din nou la Caracal. Un cetățean al celebrului oraș e dat dispărut într-o pădure, unde s-a dus să caute un brad împodobit, ca să-l taie și să-l aducă acasă de Crăciun. Caracaleanul a văzut un astfel de brad la o rudă din Capitală și, fiind prost, a crezut că așa se procedează.

Pompierii din Caracal au început acțiunea de salvare a caracaleanului, dând foc pădurii din trei părți, ca să-l facă să iasă, acțiunea fiind considerată drept genială în localitate. Autoritățile îndeamnă populația să nu-l imite pe caracalean, pentru că e un prost și toată lumea știe că pădurea în care s-a dus el e de fagi, nu de brazi, și că dacă vrei brazi împodobiți ar trebui să te duci mai la nord, spre Vâlcea.

Mai mulți prieteni ai caracaleanului spun însă că pompierii au greșit și au pornit să-l caute cu o căruță, dar au dispărut și ei. Se crede că, fiind plină cu caracaleni, cel mai probabil s-a răsturnat pe undeva.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
18 decembrie 2016 08:31
Citește mai mult despre: brad caracal prostie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult