Un caracalean se plânge că a văzut un film porno fără subtitrare şi nu a înţeles nimic

Scandalul din jurul filmului Nymphomaniac a făcut mulţi români curioşi cu privire la filmele de artă. Şi pentru că astfel de filme nu prea sunt distribuite la cinematograf, un român din Caracal a fost nevoit să-l de jos de pe torrenţi şi să-l urmărească fără subtitrare, pentru că nu a găsit o subtitrare potrivită. Experienţa a fost una neplăcută, pentru că nu cunoştea limba engleză.

„N-am înţeles nimic, ce-i cu oamenii ăia pe acolo, cine ce vrea. Unei doamne i s-a stricat chiuveta şi au venit trei instalatori. Au sărit cu toţii pe ea şi, jumătate de oră mai târziu, nici unul dintre ei nu reparase nimic şi era mizerie peste tot. Cel puţin din punctul ăsta de vedere, filmul era realist”, a declarat Cătălin B., cinefilul caracalean.

Acesta a sunat mai mulţi prieteni de-ai săi cărora le-a cerut să-i explice filmul pe îndelete. „Din păcate, în Caracal nu sunt atât de mulţi cinefili, majoritatea prietenilor mi-au închis telefonul în nas, pretinzând că nu pot să-mi povestească filmul, ba că sunt cu nevasta, ba cu prietena şi că n-au văzut în viaţa lor filme artistice de genul ăsta”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
1 februarie 2014 08:02

Alte articole

Vezi mai mult