Un CEO a făcut schimb de badge-uri cu un junior, ca să vadă cum trăiesc săracii

Mark Twain e încă viu în Pipera! În această dimineaţă, Decebal Popescu, CEO al unei companii cu peste 2000 de angajaţi, a decis să facă schimb de badge-uri cu unul din aceştia, ca să afle pe pielea lui cum trăiesc oamenii de rând.

„Am profitat de faptul că toată lumea din clădire arată exact la fel, singurul element distinctiv fiind ecusonul. Acum, Decebal Popescu, şeful mare, e Vlăduţ Ionescu, Junior Account FMM Officer”, mărturiseşte CEO-ul sub acoperire.

„Până acum, viaţa ca simplu angajat e destul de palpitantă. Dimineaţa vin la birou pe sub pământ, într-un fel de şarpe mecanic, împreună cu mii de alţi oameni. Dieta mea constă mai ales într-un fel de granule expandate din porumb şi un produs acrişor pe bază de lapte.”

Nici Vlăduţ, devenit peste noapte CEO, nu-şi poate reveni din şoc. „Am încercat ore întregi să deschid Jaguarul din parcare cu cartela RATB”, mărturiseşte tânărul.

„E adevărat că asemenea situaţii nu sunt posibile oriunde. În primul rând, pentru că unele joburi nu te pun niciodată în situaţia lui Vlăduţ, să trăieşti din pufuleţi şi iaurt”, spune un cititor impresionat de povestea celor doi. „Dacă te pricepi la AI, de exemplu, ştiu un post super-serios, de AI & Deep Learning Research Engineer, la care poţi aplica imediat!”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

29 mai 2019 11:04
Citește mai mult despre: corporatisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult