Exasperat de lupta inegală cu pandemia și lipsa de rezultate palpabile, un cercetător din Belgia a anunțat că va lua situația în propriile mâini și nu mai așteaptă să-i cadă soluția din cer. „Am luat două viagra și-un nes și vă anunț că-mi bag p*la în el de virus”, a anunțat belgianul.

doctorul-johhny-sins.jpg

Acesta spune că se așteaptă la cel puțin două ore de cercetare intensă, dar, orișicât, lucrurile nu au cum să se domolească până în zorii dimineții. „Eu am zis de multe ori că dacă restul colegilor nu fac nimic, mă pun cu p*la pe el”.

Pe de altă parte, nu trebuie deloc să ne surprindă faptul că cercetătorul este de origine română, fiind din satul Sibiel din Ialomița. Părinții săi au emigrat când acesta era foarte mic, dar își aduce cu plăcere de țara natală. Acesta a promis că după ce se termină pandemia va veni s-o viziteze „am auzit că aveți multe locuri frumoase, dar vă cam băgați p*la în ele. E păcat, zău așa”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 09.04.2020 13:02 Monden

National Cinematografic