Un cerșetor a dat lovitura după ce, în loc de colinde, cântă în autobuz ”Ca o apă cristalină”

S-a umplut de bani în doar câteva zile! Un cerșetor cu viziune din București, Geo Lemandroi, a luat o decizie care i-a schimbat viața: în loc să cânte colinde în autobuze și tramvaie, la fel ca toți ceilalți cerșetori, Geo a preferat să cânte ”Ca o apă cristalină”, celebra piesă a și mai celebrului Cristi din Banat.

”Lumea pur și simplu arunca cu bani când mă auzea cântând”, își amintește cerșetorul bucureștean. ”Toată lumea e înnebunită după «Ca o apă cristalină». Când ajungeam la versul «Așa-s ochii tăi de zână» deja toată lumea din autobuz cânta alături de mine. De câteva ori șoferii au oprit autobuzul și au venit să cânte alături de mine.”

De multe ori, spune cerșetorul, a primit obiecte, de la călătorii care nu aveau bani la ei. ”Mi-au dat cumpărăturile lor, mi-au dat și haina de pe ei, unul nu a fost să nu îmi dea ceva când mă auzea cântând «Ca o apă cristalină». În ritmul ăsta, până la finalul anului fac destui bani ca să emigrez și să trăiesc fără griji. O să plec pe o insulă tropicală, înconjurată de o apă cristalină.”

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
12 decembrie 2014 12:03
Citește mai mult despre: Ca o apa cristalina cersetor Cristi din Banat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult