Activităţi suspecte într-un bloc din Berceni. Un cetăţean onest a descoperit stupefiat că zgomotul de bormaşini din apartamentul de deasupra provenea de fapt de la nişte vibratoare, pentru că acolo era o firmă de videochat. Bietul om chiar se întreba câte arcade au de gând să-şi facă cele 6 vecine care locuiesc deasupra lui, mai ales că n-a văzut nicio găleată de moloz să fie scoasă pe uşa apartamentului.industria_videochatului_atac_informatic.jpg

“Am fost de mai multe ori să le rog să respecte orele de linişte în bloc. Ieşeau îmbrăcate sumar, transpirate, m-am gândit că probabil erau încinse de la cât dădeau cu percutoarele alea. Erau nopţi în care aveam senzaţia că dărâmă blocul, credeam că dau cu burghie cu cap vidia în pereţii de rezistenţă!”, spune Marian Coltea, locatarul din Berceni.

Şi ceilalţi vecini erau deranjaţi de zgomotul din apartament. Oamenii erau bulversaţi că pe acolo nu veneau Dorei. O vecină de pe palier spune că intrau pompieri, un poliţist, un indian şi un singur muncitor, dar cu o salopetă curată şi fără cămaşă. Oamenii din bloc spun că singura chestie care nu era suspectă era că zilnic la apartamentul respectiv se livra un bidon de vaselină, probabil pentru ungerea angrenajelor de la bormaşini.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 12.07.2017 21:18 Monden

National Cinematografic