Un chel abia așteaptă deschiderea restaurantelor, că doar acolo mai vedea și el păr

Poate cel mai nerăbdător bucureștean care așteaptă redeschiderea restaurantelor este un chel din Drumul Taberei. Acesta se gândește cu nostalgie la vremurile când avea surpriza să descopere fire de păr în mâncare, pe care ulterior le lua acasă.

„Colecția mea de fire de păr stragnează de aproape un an de zile“, s-a plâns chelul. „Mi-am gătit și eu de multe ori acasă, dar niciodată n-am avut bucuria de a da peste păr în mâncare. E un cerc vicios aici: chel fiind, n-am cum să găsesc păr în mâncarea gătită de mine, deci sunt condamnat să rămân chel.“

Chelul bucureștean spune c-a ajuns să caute fire de păr pe stradă, dar rezultatele sunt dezastruoase. „După ce că se găsesc foarte puține, nici nu știi niciodată dacă ce-ai găsit tu e păr uman sau de câine sau pisică. Așa că ajungi să-l arunci. Măcar la restaurant știi o treabă, ăla sigur e păr de om“, spune acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 ianuarie 2021 12:01

Alte articole

Vezi mai mult