Un cinema din România a lansat primele filme românești 4D, în care poți să mănânci ciorbă cu actorii

Pentru a atrage cât mai mulţi oameni la filmele româneşti în care nu se întâmplă nimic, un cinematograf din Bucureşti a pus în aplicare o idee revoluţionară, menită să schimbe cu 180 de grade felul în care sunt privite filmele autohtone. Aceştia au lansat primul mod de vizionare 4D, al cărui principal avantaj este că poţi mânca ciorbă direct din farfuriile actorilor.

“În peste 90% din filmele româneşti există secvenţe prelungi în care actorii nu fac decât să mănânce ciorbă, fără ca acţiunea să avanseze în vreun fel. De aceea am primit plângeri din partea spectatorilor, cum că se plictisesc în timpul vizionării, sau uită complet despre ce este vorba în filme. Aşa că am trecut la fapte, implementând acest sistem revoluţionar”, a declarat Decebal Popescu, directorul cinematografului.

Pentru a intra cu adevărat în acţiunea inexistentă a filmelor, spectatorii vor avea parte de mai multe surprize. “Fiecare spectator va avea la dispoziţie câte o lingură, dar şi diverse mirodenii şi condimente, ca să-şi asezoneze ciorba, după gust. De asemenea, aceştia vor avea ocazia să îmbrace şi un maieu murdar, ca să se identifice cât mai mult cu personajul principal”, spune Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
22 aprilie 2015 11:04

Alte articole

Vezi mai mult