Un cioban rupe tăcerea și face în premieră declarații la cald despre tunsul oilor. Ciobanul spune că oile se tund pentru că sunt mult mai sexy așa și că atât oile cât și ciobanii au uneori nevoie de o schimbare, ca să-și mai împrospăteze viața intimă.cioban_oi_tunse.jpg

”Oaia după ce o tunzi e mai veselă, mai vioaie și mai pofticioasă. De multe ori toamna și iarna uit ce forme apetisante au oile mele, pe sub toată lâna aia. Când bag foarfeca în lână, oaia geme de plăcere, știe cât de bine o să arate pe urmă”, a comentat un cioban.

Unii ciobani spun că oile știu dacă nu sunt tunse bine: ”Cel mai rău fac dacă le căprești. S-a terminat cu pacea în turmă. De relații intime nici nu mai zic, trebuie să mă descurc cu măgarul”, spune alt cioba.

Ciobanii spun că multe oi își oferă singure partea inghinală ciobanului, ca să le epileze, și dacă ciobanul întârzie cu tunsul nici ele nu mai cooperează cu mulsul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 10.06.2020 14:53 Monden

National Cinematografic