Vechile obiceiuri pier greu. Probabil de la stresul din ultima perioadă, Mugur Mihăescu a devenit confuz în momentul în care un client al birtului săi din Centrul Vechi i-a cerut nota. În loc să-i dea omului nota de plată, cel cunoscut mai degrabă drept Garcea i-a adus clientului o notă informativă.

mugur_mihaiescu_garcea_nota.jpg ”Numitul George Stavoropol, bucătar-șef al restaurantului, s-a spălat mai degrabă superficial decât temeinic pe mâini înainte să gătească felul principal. De asemenea, a folosit smântână cu grăsime 15% în ciorbă, deși rețeta era cu smântănă cu cel puțin 30% grăsime. Recomand pedepsirea lui de către organele statului” a scris Garcea în nota informativă către client.

Norocul a fost însă de partea lui Garcea. Clientul care-a primit nota informativă era chiar securistul care l-a recrutat acum mulți ani pe Mugur Mihăescu, așa că n-a fost deloc deranjat de gest. Ba chiar i-a lăsat un bacșiș consistent după ce-a primit, într-un final, nota de plată și l-a și felicitat pentru că păstrează viu în el spiritul de securist.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 14.07.2020 17:25 Monden

National Cinematografic