Un clujean a doborât serverele Facebook, după ce-a anunțat că are 2 locuri de cazare pentru Untold

Panică în Silicon Valley, după ce o simplă postare a unui user a reușit să doboare toate serverele Facebook. ”No, am două locuri de cazare pentru cei care vin la Untold. Le dau pe-o bere, cine le vrea să lase un mesaj” este postarea lui Kovács Attila care a luat Facebook-ul pe nepregătite.

Marea greșeală a clujeanului este că a făcut postarea vizibilă pentru toată lumea, nu doar pentru prietenii lui. În mai puțin de 2 minute, câteva milioane de oameni lăsaseră mesaj că vor locurile de cazare, după care Facebook-ul s-a blocat. Asta e generat o avalanșă de mailuri către Mark Zuckerberg, astfel încât până și serverul său personal a clacat.

Unii internauți n-au mai așteptat confirmarea și au plecat spre Cluj, la această oră coada din fața blocului lui Kovács Attila fiind de câteva sute de metri. Clujeanul este deocamdată plecat până la magazinul de la colț, de unde se va întoarce ardelenește, după vreo 2 ore.

N-au lipsit nici incidentele, după ce un fan Untold venit de la Budapesta s-a băgat în față la coadă, susținând că el a ajuns primul acolo. Asta i-a iritat pe câțiva bucureșteni aflați și ei acolo, care au început să scandeze ”Afară cu ungurii de la coadă!”

Scris de Calin
5 august 2016 13:08
Citește mai mult despre: cazare cluj facebook Untold

Alte articole

Vezi mai mult