Un clujean beat a greșit apartamentul și trebuie să dea 400 euro chirie pentru o noapte

Chriile nesimțite continuă să fie o problemă majoră în capitala Ardealului. Un clujean întors acasă după o noapte de beție s-a trezit a doua zi că trebuie să plătească nu mai puțin de 400 de euro, după ce a confundat garsoniera sa cu a vecinului din blocul de vizavi.

„Am ieșit și eu cu băieții la un concert la Filarmonica Transilvania, și la un moment dat ne-am dat pe bere, pe vin, pe astea, că e solicitant să te prefaci că ești mai cult decât restul țării. M-am făcut mangă, atât de mangă încât uitasem chiar și să fiu mândru că sunt clujean. Am intrat în bloc, am urcat până la parter și când m-am sprijinit de prima ușă, am căzut înăuntru și am adormit acolo”, spune bărbatul.

Acesta a fost găsit a doua zi de chiriașul de drept și a fost somat să plătească 400 de euro, adică 10% din chiria garsonierei de 8 metri pătrați. „Clujul e plin de bețivi, de-aia țin mereu ușa descuiată. De câteva ori pe lună cineva greșește apartamentul, și pac: îl taxez. E singurul mod prin care pot plăti chiria lună de lună”, spune chiriașul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Luchian
4 decembrie 2019 13:22
Citește mai mult despre: cluj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult