Un cocalar a fost îngropat în nisip cu tot cu BMW-ul cu care venise pe plajă

Un cocalar din Pașcani este atât de atașat de BMW-ul lui încât îl ia peste tot cu el. Dacă acum câțiva ani a urcat cu BMW-ul până pe marea piramidă a lui Keops, stârnind furia egiptenilor, zilele acestea cocalarul și-a luat BMW-ul pe plaja din Mamaia cu el.

Cu chef de caterincă, cocalarul a rugat câțiva turiști să-l îngroape în nisip. Dar i-a mai rugat ceva: să-l îngroape cu tot cu BMW, c-așa a auzit el că erau îngropați și faraonii egipteni, cu tot felul de bogății. O oră mai târziu, din cocalar se mai vedea doar capul, iar din mașină doar antena.

Cocalarul a uitat însă să închidă geamurile la BMW, el fiind obișnuit să le țină tot timpul deschise, ca să nu-i crească prea tare consumul de la aerul condiționat. Așa că nisipul a ajuns înclusiv în interiorul mașinii, iar acum este imposibil să mai fie scoasă de-acolo. Unui excavator i s-a rupt deja cupa încercând să tragă BMW-ul afară din nisip.

Cocalarul și-a abandonat deocamdată BMW-ul în nisip, dar este decis să revină pe plajă la toamnă. „Îmi las unghia de la degetul mic să crească până atunci și cu ajutorul ei sigur voi da tot nisipul din jurul BMW-ului la o parte“, și-a făcul el singur curaj.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 iulie 2021 13:31
Citește mai mult despre: BMW cocalar plaja

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult