Un cocalar care făcea live în BMW a accidentat grav o piţipoancă care făcea selfie pe calea ferată

Un accident grav, aproape mortal, a avut loc la orele prânzului în localitatea buzoiană Momârlați. Un tânăr domn cocalar, care făcea live pe facebook din mașină cu manelele date la maxim a accidentat o tânără pițipoancă ce-și făcea un selfie meseriaș pe calea ferată.

Accidentul a fost facilitat și de faptul că bariera nu era coborâtă, întrucât paznicul era beat. Totodată, accidentul i-a salvat viața fetei, pentru că a zburat-o de pe calea ferată unde, câteva secunde mai târziu, a trecut un marfar care avea frânele stricate încă de când a plecat din stație, de la Craiova.

Minora care-și făcea selfie pe locomotivă a văzut și a sunat deîndată la 112. Tânăra susține că a încercat să-i spună mecanicului de locomotivă să oprească trenul dar acesta nu a auzit-o că se certa cu soția la telefon pe tema referendumului pentru definirea noțiunii de familie în constituție. Echipajul SMURD a ajuns cu întârziere pentru că la un semafor un grup de cetățeni au furat o roțile din spate de la autospecială în mai puțin de un minut, un nou record mondial.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

1 octombrie 2018 16:09
Citește mai mult despre: cocalar Piti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult