Un cocalar care nu are BMW, jignit dur de ceilalţi cocalari: „Du-te, bă, la teatru!”

Cocalarii nu sunt doar cocalari, ci şi nişte persoane extrem de crude cu aproapele lor. O demonstrează cazul lui Robert Acrişor, un cocalar teleormăneam fără prea multe posibilităţi financiare. Pentru că nu are BMW, Robert trebuie să suporte zilnic jigniri inimaginabile, venite exclusiv de la alţi cocalari.

„Mă doare sufletul când aud ce-mi spune lumea”, îşi plânge de milă Robert. „Mi-e şi ruşine să spun unde mă trimit cocalarii adevăraţi, care au BMW. Mi s-a spus să mă duc ba la teatru, ba la sala de lectură, un nesimţit chiar mi-a zis să mă duc la Ateneu. Eu nici măcar nu ştiu ce-i ăla, dar sigur e ceva de rău. Degeaba mi-am pus sigla BMW pe găleata pe care am primit-o în campania electorală, că ei încă nu mă consideră un cocalar adevărat.”

Robert este atât de sărac încât nu şi-a permis nici măcar o cataramă imensă la blugi, care să-i evidenţieze calitatea de cocalar. Mai mult, nu a avut bani nici de adidaşi, pe care să-i poarte împreună cu pantalonii de stofă, când merge la nunţi. „Pentru că port pantofi la nunţi, la câteva nici măcar nu m-au lăsat să intru”, a povestit Robert.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 mai 2013 09:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult