Ar putea salva planeta de poluare de unul singur! Un cocalar bucureștean a adunat pe mâna dreaptă cel puțin două kilograme de inele și, la un momemnt dat, s-a plictisit și a luat chiar și de-alea care nu usnt din aur coclit. Acum are și inelele de planetar, trei pe degetul mic și două pe cel mijlociu.

cocalar-capatain-planet.jpg

Acesta s-a folosit pânăa cumd e putererea inelelor pentru a-și scoate mașina de pe plajă, din mare, pentru a stârni o furtună pe Dorobanți să găsească un loc liber la terasă și pentru a comunica cu celelalte animale cu care merge la chefuri și cumetrii. Ba chiar s-a folosit și de puterea focului pentru a face niște mici pe troturar, în fața vilei sale.

În privința chemării căpitanului Planet, cocalarul bucureștean a zis că nu se coboară atât de jos la nivel de căpitani, întrucât are oameni care sunt deja colonei. „Este o risipă de resurse să unești cinci inele să chemi un căpitan când poți să dai un telefon și un teanc de euro și-ți apare un general la poartă care face tot ce vrei”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Sunday, 09.12.2018 12:13 Monden

National Cinematografic