Un cocalar dă de pământ cu Tesla: se descarcă bateria de la flashuri!

Recenzie nemiloasă pentru Tesla din partea unui cocalar român. Acesta s-a plâns că mașina făcută de Elon Musk e extrem de proastă, te lasă fără baterie după foarte puțin timp. „Abia am apucat să fac vreo 10 km pe autostradă și m-am trezit cu bateria descărcată. Abia dacă am apucat să dau 174 de flashuri“, s-a plâns cocalarul.

„Nu pot conduce fără flashuri, ca săracii, că nu de aia am dat atâția bani pe o Tesla“, a continuat acesta. „Să conduci fără să dai flashuri e ca și cum ai juca fotbal fără minge, efectiv nu are niciun farmec. Tesla ar trebui să aibă o baterie dedicată doar pentru flashuri, altfel nu are nicio șansă pe piață.“

Cocalarul a adăugat că așteaptă scuze personale de la Elon Musk pentru umilința suferită. „Dacă nu mă sună în 24 de ore și nu-mi trimite o baterie care să mă țină toată autostrada, o să afle toți tovarășii mei că Tesla e mașină de săraci, de n-o s-o mai fure niciunul din Germania sau Anglia“, a amenințat acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 martie 2021 14:03

Alte articole

Vezi mai mult