Un cocalar e considerat profet de prietenii săi! Îşi făcea poze cu franci elveţieni încă din 2007

Până nu demult râdeau toţi prietenii de pasiunea lui ciudată, însă astăzi îl respectă ca pe un oracol! Robert Acrişor, un tânăr gherţoi din cartierul bucureştean Rahova, şi-a făcut de-a lungul anilor zeci de poze cu teancuri de franci elveţieni în timp ce confraţii săi foloseau în acest scop doar lei, euro sau dolari.

“Pe vremea aceea, francul era o monedă a săracului, nimeni n-avea pe Hi5 sau Facebook poze cu franci, că râdea lumea de tine, zicea că ai plasma de 81 cm în casă şi mănânci şaorma mică. Dar eu ştiam că o să vină şi vremea pentru valuta elveţienilor”, povesteşte cocalarul vizionar.

“Mi-am făcut selfie-uri cu franci elveţieni în toate ipostazele regulamentare: cu franci pe frunte, cu franci pe burtă, cu franci sub ţâţă, cu franci în guler, cu un franc în gură şi unul în chiloţi, culcat pe franci şi aşa mai departe.”

“M-au crezut nebun, au zis că m-am haladit aiurea, că n-am pic de şmechereală, că n-o să ajung niciodată boss de boss. Cine-i boss de boss acum, fraierilor?”, exclamă Acrişor făcându-şi vânt cu un teanc de franci elveţieni.

Scris de Vasile
21 ianuarie 2015 12:29
Citește mai mult despre: cocalari Euro facebook franc elvetian poze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult