Un cocalar s-a căsătorit cu veceul, pentru că au vrut fotografii profesionale împreună

Un cocalar a făcut aroganţa supremă, în încercarea de a planta invidie printre numeroşii săi duşmani: şi-a cerut veceul în căsătorie, pentru a avea parte de fotografii profesioniste cu acesta. “Toţi prietenii şi prietenele mele postează poze cu veceul, dar sunt vai de capul lor: rezoluţie mică, încadrare proastă, de lumină nu mai zic, că neoanele din baie, mai ales în toaletele publice, sunt megaslabe. După ce am văzut ce poze mişto se fac la nunţi, m-am gândit să mă însor cu veceul, ca să le dau peste nas tuturor”, a declarat cocalarul Manuel Rotaru.

Imediat ce a postat pozele pe Facebook, acesta a primit mii de like-uri. “Am postat pozele noaptea şi a doua zi dimineaţă aveam deja mii de notificări. Cele mai de succes poze au fost alea alb-negru, mai artistice, şi alea în care îi agăţam verigheta de mânerul de tras apa”, spune, cu mândrie, Manuel.

Exemplul acestuia ar putea fi urmat şi de alţii, deşi nu toţi sunt la fel de norocoşi. “Am vrut şi eu să mă mărit cu veceul din curte, dar, din păcate, bunicii sunt mai de modă veche şi nu m-au lăsat. Au zis că le-ar fi ruşine să-şi facă nevoile în aer liber. E păcat că ne lovim în continuare de asemenea prejudecăţi”, spune o piţipoancă.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Luchian
10 ianuarie 2014 14:01

Alte articole

Vezi mai mult