Un cocalar din București a impresionat întreaga Românie prin voința de care a dat dovadă. Încă de mic cocalarul a visat că va ajunge într-o zi cu BMW-ul pe plajă, dar soarta i-a fost potrivnică și nu și-a permis niciodată mai mult decât un Olcit. Dar tot n-a renunțat la visul său. 

oltcit_impins_pe_plaja.jpg Așa că sărmanul cocalar a decis să-și împingă singur Olcitul din București până pe plaja din Mamaia. Și după 6 zile istovitoare, și-a văzut visul cu ochii: Olcitul său zăcea triumfător pe plaja din Mamaia, foarte aproape de malul mării.

”Poți să ai inimă de cocalar și dacă îți permiți doar un Oltcit”, a explicat temerarul împingător. ”Sper să devin un exemplu pentru toți românii, să realizeze toată lumea că poți fi cocalar și fără BMW. Trebuie doar să crezi în visele tale și să faci orice sacrificiu pentru a le vedea împlinite.”

Întrebat dacă își va împinge acum Oltcitul înapoi la București, cocalarul a pufnit în râs. ”Păi acum am ajuns cu mașina pe plajă, m-am validat ca cocalar, boss, cum să împing eu la Olcit? Să-l împingă sărakii, nu un cocalar serios și valoros, ca mine”, a spus acesta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 07.07.2020 15:26 Monden

National Cinematografic