Un cocalar sărman și-a împins Olcitul până pe plajă, că n-are bani de BMW

Un cocalar din București a impresionat întreaga Românie prin voința de care a dat dovadă. Încă de mic cocalarul a visat că va ajunge într-o zi cu BMW-ul pe plajă, dar soarta i-a fost potrivnică și nu și-a permis niciodată mai mult decât un Olcit. Dar tot n-a renunțat la visul său.

Așa că sărmanul cocalar a decis să-și împingă singur Olcitul din București până pe plaja din Mamaia. Și după 6 zile istovitoare, și-a văzut visul cu ochii: Olcitul său zăcea triumfător pe plaja din Mamaia, foarte aproape de malul mării.

”Poți să ai inimă de cocalar și dacă îți permiți doar un Oltcit”, a explicat temerarul împingător. ”Sper să devin un exemplu pentru toți românii, să realizeze toată lumea că poți fi cocalar și fără BMW. Trebuie doar să crezi în visele tale și să faci orice sacrificiu pentru a le vedea împlinite.”

Întrebat dacă își va împinge acum Oltcitul înapoi la București, cocalarul a pufnit în râs. ”Păi acum am ajuns cu mașina pe plajă, m-am validat ca cocalar, boss, cum să împing eu la Olcit? Să-l împingă sărakii, nu un cocalar serios și valoros, ca mine”, a spus acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 iulie 2020 13:07
Citește mai mult despre: cocalar

Alte articole

Vezi mai mult