Un concurent Survivor România a emigrat la Survivor Italia pentru un trai mai bun

Emisiunea Survivor România riscă să se termine mai devreme decât era planificat, pe măsură ce concurenţii îşi dau seama că pot supravieţui mult mai bine pe alte meleaguri! Recent, încă un tânăr concurent a părăsit Survivor România pentru a emigra în Survivor Italia, unde face aceleaşi giumbuşlucuri pe de trei ori mai mulţi bani.

Alţi participanţi spun că se gândesc şi ei să-şi caute un trai mai bun la emisiuni similare din alte ţări. „Am o verişoară care a plecat de la Survivor România la Survivor Spania în urmă cu vreo trei sezoane. Aici era pe punctul de a fi eliminată, acolo şi-a făcut un rost, are colibă, foc de tabără, biscuiţi la discreţie… Păi să nu pleci în condiţiile astea?”, se întreabă Cătălin Moroşanu.

„Eu mă duc să scurm după nişte rădăcini în apropiere de El Nădlaco, unde se termină platoul Survivor România şi începe Survivor Ungaria. De acolo nu mai ai nicio treabă, că e Survivor Schengen. Mare bagaj n-am, doar o frunză legată sub buric unde-mi ţin banii şi buletinul. Sper să vă scriu poimâine de la Survivor Franţa. Am auzit că au nevoie de mii de Faimoşi”, adaugă Zanni, pregătit să traverseze Republica Dominicană pentru a-şi găsi norocul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
22 aprilie 2021 08:41
Citește mai mult despre: survivor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult