Dorința inocentă pusă de un copil de sărbători ar putea să fie îndeplinită cu adevărat, nu ca celelalte, când copilul cere un PlayStation și primește o ciocolată și un CD cu manele. De data aceasta însă, copilul care pândea apariția moșului a văzut o apariție întunecată pe horn și, din șemineu, a ieșit chiar Cristi Borcea.

cristi-borcea-mos-craciun.jpg

„Moșu nici nu s-a uitat la mine, s-a dus la mami în cameră și s-a rugat cu ea la Dumnezeu ca să-mi facă un frățior. Cred că vorbea de nașterea domnului Iisus Cristos că tot striga „Da, Doamne, Isuse Cristoase, Dumnezeule, așa, daaaa”. Și a strigat vreo jumătate de oră”, a povestit copilul.

Trei zile mai târziu, exact ca-n povești, mama copilului a ieșit din baie cu o baghetă în mână și i-a spus că o să aibă un frățior sau o surioară. Acum, știind că Moș Crăciun există, copilul spune că anul viitor va cere moșului să-i aducă o bicicletă, că dacă nu se duce mama la judecătorie și-l pârăște pe domnul Cristi că nu plătește pensia alimentară. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 24.12.2018 14:11 Monden

National Cinematografic