Dorința inocentă pusă de un copil de sărbători ar putea să fie îndeplinită cu adevărat, nu ca celelalte, când copilul cere un PlayStation și primește o ciocolată și un CD cu manele. De data aceasta însă, copilul care pândea apariția moșului a văzut o apariție întunecată pe horn și, din șemineu, a ieșit chiar Cristi Borcea.

cristi-borcea-mos-craciun.jpg

„Moșu nici nu s-a uitat la mine, s-a dus la mami în cameră și s-a rugat cu ea la Dumnezeu ca să-mi facă un frățior. Cred că vorbea de nașterea domnului Iisus Cristos că tot striga „Da, Doamne, Isuse Cristoase, Dumnezeule, așa, daaaa”. Și a strigat vreo jumătate de oră”, a povestit copilul.

Trei zile mai târziu, exact ca-n povești, mama copilului a ieșit din baie cu o baghetă în mână și i-a spus că o să aibă un frățior sau o surioară. Acum, știind că Moș Crăciun există, copilul spune că anul viitor va cere moșului să-i aducă o bicicletă, că dacă nu se duce mama la judecătorie și-l pârăște pe domnul Cristi că nu plătește pensia alimentară. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 24.12.2018 17:11 Monden

National Cinematografic