Un corporatist a leșinat azi, după 5 ore de ascultat ce au făcut colegii de anul nou

Sperietură groaznică trasă astăzi de angajații unei corporații din zona Barbu Vacărescu, după ce Decebal Popescu, un angajat al departamentului de neconformitate, a căzut lat după ce tocmai ascultase ce a gătit mama unui coleg cu ocazia Crăciunului.

“Se citea pe el că nu mai putea. A făcut o greșeală de începător, în loc să evite aceste discuții, el s-a apucat să-i întrebe pe colegi cum au petrecut. Cum mulți chiar au impresia că pe colegii lor îi interesează cum își petrec ei sărbătorile, au început să-i povestească cu lux de amănunte. La început Decebal zâmbea normal, dar s-a dus vorba că e unul care-i ascultă pe toți, așa că în scurt timp deja nu-și mai putea mișca maxilarul, dădea doar din cap aprobator. La final, dezhidratat și epuizat, a clacat după ce a văzut că se apropie un grup de fete, rezistente la vorbă”, a dezvăluit un manager.

“În acest moment Decebal este la spital, însă ne-am asigurat că are parte de toate condițiile necesare: laptop, net și telefon mobil. Ne-am speriat tare când l-am văzut întins pe podea, pentru că am crezut că nu-și va putea termina proiectul, însă acum totul este OK”, a dezvăluit șeful său.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 ianuarie 2016 12:19
Citește mai mult despre: corporatisti lesin povesti Sarbatori vacanta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult