Un corporatist a lipsit de la job, după o ceartă cu robotul telefonic ING, cu care are o relaţie

Îl cheamă Jon Ivaşcu, e corporatist şi anual lucrează zeci de mii de ore peste program. Azi, Jon Ivaşcu şi-a surprins însă colegii şi cei 45 de şefi, dar mai ales departamentul HR, lipsind de la muncă. Ivaşcu a motivat că tocmai s-a despărţit de robotul telefonic ING, cu care avea o relaţie serioasă.

Corporatistul spune că s-a îndrăgostit după primul apel şi de atunci el şi asistenta robotică ING au fost nedespărţiţi. Aseară, însă, aceasta a încheiat apelul mulţumindu-i că a folosit serviciile ING, după ce Ivaşcu i-a cerut un extras de cont pe un ton nepotrivit. Acesta a încercat s-o mai sune, dar suna ocupat. Ivaşcu se teme de ce e mai rău: E posibil să vorbească şi cu alţii!

“Parcă presimţea ce am de gând să-i spun. Când nu auzea bine îmi spunea cu vocea ei catifelată: Nu am înţeles solicitarea. Vă rugăm să repetaţi! Despărţirea a fost un şoc. Ne înţelegeam atât de bine. O sunam zilnic, vorbeam ore în şir despre bani, despre cum evoluează pieţele externe. Aveam atâtea lucruri în comun! Ne plăceau foarte mult rapoartele financiare şi făceam zeci de glume când aveam tranzacţii în aşteptare”, spune corporatistul, care va recupera ziua pierdută în următoarele duminici.

Scris de Ionut
21 august 2014 16:08
Citește mai mult despre: corporatist ing ivascu robot

Alte articole

Vezi mai mult