Un corporatist are colegi atât de fiţoşi încât îi fură din frigider doar mâncarea fără E-uri

Grija pentru calitatea mâncării i-a lovit și pe corporatiștii autohtoni. A simțit-o pe propria piele Patrick Popescu, angajatul unei multinaționale din Pipera, care a observat un obicei nou printre colegii săi: dacă înainte i se fura din frigiderul la comun absolut orice fel de mâncare avea, de la salate la sarmale învelite în foi de bacon, de la un timp i se sustrage doar mâncarea fără E-uri.

”În mod normal ar trebui să mă bucur, că măcar sunt sortimente de mâncare pe care nu mi le mai fură colegii, dar adevărul e că de la un timp am renunțat la E-uri, mănânc mai natur și mă trezesc zilnic fără mâncare”, s-a plâns corporatistul. ”Eu înțeleg că mai iei din greșeală senvișul altcuiva, că l-ai confundat, dar când una și aceeași persoană îți ia mâncarea 10 zile consecutive, cam intri la bănuieli.”

Cum firma nu i-a aprobat să pună capcane pentru corporatiști, Patrick Popescu a fost nevoit să găsească altă metodă ca să-și salveze mâncarea. ”Spre norocul meu, am descoperit o brânză topită fără E-uri, La Vache qui rit, care e învelită în staniol și face zgomot imediat ce vreun coleg pune mâna pe ea. Staniolul e ca o alarmă extrem de eficientă, acum aflu imediat dacă cineva vrea să-mi fure mâncarea”, exultă corporatistul.

27 noiembrie 2017 12:11

Alte articole

Vezi mai mult