Un tânăr asistant executive office branch manager a avut parte de o experiență neplăcută cu ocazia petrecerii de Crăciun. Acesta nu a putut ajunge în sala unde se ținea aceasta pentru că mangerul de human resources i-a setat prea scurt lanțul cu care este legat de birou. 

corporatist lant birou.jpg

Incidentul a provocat o ședință intensă de opt ore în care s-a cerut feedback, s-au propus câteva strategii iar trei colegi au făcut, fiecare în parte, o analiză SWOT a situației. „Suntem într-o situație aproape imposibilă, ce magazin de bricolaj mai este deschis la ora asta să cumprărăm niște zale astfel încât să-i facem lanțul mai lung?”, s-a plâns un junior project manager. 

În cele din urmă s-a recurs la o soluție de compromis, o parte din bugetul firmei a fost alocat pentru achizționarea unei catapulte de mici dimensiuni cu care colegii îi vor lansa din jumătate în jumătate de oră prăjituri, băutură și o colegă de la contabilitate mai spre seară, când se îmbată toată lumea. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 14.12.2017 19:53 Monden

National Cinematografic